Spørgsmål & svar

Her finder du svar på de oftest stillede spørgsmål fra brugerne af Det Evige Minde. Finder du ikke svar på dit spørgsmål her, er du hjertelig velkommen til at kontakte os på [email protected]


Kan alle se min mindeplads?

Du vælger selv, om din mindeplads skal være offentlig. Du kan gøre din mindeplads tilgængelig for alle, eller du kan vælge selv at invitere de personer, som du ønsker at dele mindepladsen med. Du kan også vælge, om flere personer skal have mulighed for at skabe indholdet på siden.


Har Det Evige Minde ophavsretten til mine billeder, tekst osv.?

Nej, det er DINE billeder og DIN tekst, og det bliver det ved med at være.

Kan jeg selv designe mindepladsen?

Du kan selv skifte billedet i toppen og profilbilledet. Selve "rammen" og rækkefølgen på pladsen er fast.

Er det gratis at oprette en mindeplads?

Ja, det er gratis at oprette din mindeplads. Du kan dog vælge at tilkøbe Mindeplads FRI, som indeholder flere funktioner; for eksempel mulighed for billeder til tidslinjen. Du får også mere dataplads til billeder og video. Mindeplads FRI koster 29 kr. om måneden, 295 kr. om året eller et engangsbeløb på 995 kr.
Læs mere her


Hvornår skal jeg betale?

Hvis du har valgt Mindeplads FRI, betaler du 29 kr. en gang om måneden eller 295 kr. om året. Du kan også vælge at betale et engangsbeløb, som gælder så længe du har mindepladsen. Det koster 995 kr. 

Kan jeg dele mindepladsen med familie og venner?

Ja, du kan invitere via e-mail eller direkte link til mindepladsen. Du kan give venner og familie adgang til at tilføje billeder til galleriet, lægge minder op og følge med i mindepladsen for jeres kære.

Er min mindeplads sikker?

Det Evige Minde har de absolut bedste sikkerhedspartnere inden for drift af hjemmesider og har bestået adskillige sikkerhedstjek og test. Hver nat bliver der kørt en backup, så du altid er sikret, at dine minder ikke forsvinder. 

Hvor lang tid tager det at oprette mindepladsen?

Det tager cirka 2-3 minutter at oprette en mindeplads. Du kan efterfølgende tilføje billeder, video, skrive mindeord, lave tidslinje osv.

Har jeg ubegrænset plads på mindepladsen?

Der er plads til fem billeder og en video på en mindeplads. Hvis du vælger Mindeplads FRI, kan du tilføje et ubegrænset antal billeder og videoer. 


Administratoren er ikke tilgængelig mere. Hvad skal jeg gøre?

Skriv til os på mailadressen [email protected] - så skal vi nok hjælpe dig.

Kan min mindeplads blive lukket?

Vi forbeholder retten til at lukke mindepladsen ned, hvis siden bliver brugt til andre formål end det tiltænkte. Du vil blive varslet fem hverdage i forvejen, hvis din mindeplads kan blive lukket.


Jeg har ombestemt mig og vil gerne have mindepladsen fjernet - hvad gør jeg?

Send en mail på [email protected]. Vi sletter din mindeplads inden for 48 timer.

Jeg har stadig ikke fået svar på mit spørgsmål - hvad gør jeg?

Skriv til os på [email protected] – vi svarer dig inden for 24 timer.