Det Evige Minde støtter organisationen Skyggebørn.

Den landsdækkende organisation Skyggebørn tilbyder samtalegrupper til børn og unge i sorg. Her kan de finde tryghed og støtte, hvis de har mistet en nær pårørende; for eksempel en forælder, en søster eller en bror. Enten pludseligt eller efter længere tids sygdom. 

Ifølge Skyggebørn er sorg ikke en diagnose, men et livsvilkår, der ikke kan sættes på formel. Organisationen er skabt for at give børn og unge et forum og et fællesskab, hvor de kan tale åbent om de svære følelser. 

Skyggebørn er med til at bryde tabuet om sorg og død i vores samfund. Det er ikke blot en investering i mental sundhed, men også i fremtidens sorgkultur, hvor unge mennesker sammen kan løfte byrden af tab og smerte. 

Vi mener, at Skyggebørn gør en forskel på et område, hvor der ikke er så mange andre tilbud, og vi ønsker at bidrage til at støtte de unge, der har et behov for at mindes deres kære.

Derfor er vi stolte af at tilbyde vores betalte mindeplads gratis til de unge, der deltager i Skyggebørns støttegrupper. Tilbuddet gælder også deres pårørende.

Vores engagement i samarbejdet trækker tråde ind i den overordnede mission for Det Evige Minde; nemlig at gøre en forskel og støtte organisationer, der adresserer vigtige behov i samfundet.

Vi er taknemmelige for muligheden for at bidrage til Skyggebørns mission med dette meningsfulde partnerskab.

Du kan læse mere om Skyggebørn her: skyggebørn.dk